Informatie over Private Outhouse privé sanitair

Het ontstaan van de Private Outhouse

Door de samenwerking met verschillende aanbieders van huurtenten werd ons al vaker de vraag gesteld of wij ook bijpassend privé sanitair konden leveren. Hierdoor is het idee ontstaan van de Private Outhouse, met een uitstraling die daarbij past. Het dak kan naar keuze in dezelfde kleur als de huurtent geleverd worden.

Door het uitbreken van de Corona / Covid-19 pandemie is alles in een stroomversnelling gekomen. De vraag naar privé sanitair was opeens acuut en door de samenwerking  is de ontwikkeling van de Private Outhouse in een stroomversnelling gekomen.

Summer Edition

De eerste versie van de Private Outhouse is de meest basis versie en noemen we de Summer Edition. 
Deze versie is geschikt voor gebruik gedurende het zomerseizoen en is voorzien van een dak van PVC.

Dit privé sanitair neemt op de grond even veel plaats in als twee europallets. Hij is dusdanig ontworpen dat hij verplaatst kan worden met een palletwagen, vorkheftruck of trekker met lepels. 

All Season Edition

De Private Outhouse All Season edition is een doorontwikkeling, waarbij dit privé sanitair voorzien is van volledig geïsoleerde wanden en een dak heeft van geïsoleerde dakpanplaten. Hierdoor is deze versie ook geschikt om te verwarmen.


Private Outhouse 2.0

De 2.0 uitvoering van de Private Outhouse heeft een nieuwe indeling gekregen. De "losse" technische ruimte aan de achterzijde is nu geïntegreerd in het ontwerp. Dit heeft tot gevolg dat de Private Outhouse nu een vierkante ruimte geworden is, met een efficiëntere binnenruimte. De wasbak en het toilet zijn nu tegenover elkaar geplaatst en de wasbak is groter. 

Ook de doucheruimte heeft een upgrade gekregen en is nu 80 x 120 cm groot. 

De 2.0 Versie is verkrijgbaar in geïmpregneerd Zweeds Rabat, Zwart Zweeds Rabat en een Eco edition gemaakt van "No Wood", wat volledig weersbestendig en zeer onderhoudsarm is. Bedrukt met een Green Label inkt, waardoor de Outhouse voor het grootste deel circulair en recyclebaar is.


Europaweg 1
7903TD HOOGEVEEN
Nederland

0031654618624

Webshop gemaakt met EasyWebshop